viernes, 27 de febrero de 2009

No esteu fins el moño de la política???

Mira que son avorrits els polítcs, crec que faria bé la dibuixant de les tres bessones, per substituir a la bruixa per un polític, sigui quin sigui el seu color, segur que li acabaríen donar un Òscar, jejeje...
Trames de corrupció, dimisions, caçeries, vagues, xerrades, xiulets i aplaudiments. No soc gaire fan de seguir els debats del congrés però si alguna vegada he vist, ni que fos uns minuts, acabo sempre amb la mateixa conclusió, sembla el pati de l'escola, amb gent parlant, altres cridant, d'altres fent píndoles, o dormint amb els ulls oberts, planyo a les pobres taquigràfes, quantes tonteries deuen haber de teclejar!!!
Els de la dreta, els de la esquerra, els de centre o nacionalistes, tan se val no n'hi ha ni un que es posi a la pell del ciutadà del carrer, estem en una crisi sense precedents. Sense anar més lluny al TN migdia deien que a Girona, hi ha baralles en contàiners ben situats, per aconseguir les deixalles dels supers.
Doncs jo faria una proposta als polítics... No sé si és una llegenda urbana, però tinc entès que un ministre, malgrat deixi d'ocupar el seu càrrec, li queda vitalicia la paga de ministre, FINS AQUÍ HEM ARRIBAT, ENS HEM D'APRETAR EL CINTURÓ TOTS, per tant quan es jubili de ministre, com que normalment exerceixen llavors la seva autèntica professió, perquè vull remarcar que pocs polítics, poquíssims, tenen la carrera de polítiques. Ja tenen un bon sou exercint del seu, perquè a més el fet d'haver estat ministre, els dona nous contactes i endolls... per tant... SI US PLAU DEIXIN D'ESCURAR LES BUTXAQUES DELS CONTRIBUIENTS, potser així anirem tots una mica millor...
I el comisionat europeu no ens multarà pel deficit que anem presentant mes rera mes, i espera que encara no es veu la llum, haurem de cridar a la Jennifer Love Hewit!!!

No hay comentarios: