sábado, 26 de enero de 2008

A sobre ara a pagar

M'he quedat com una figura de pessebre escoltant les notícies.
Mira resulta que un nen, no recordo l'edat són d'aquelles informacions que oblides i només et quedes amb el que realment et sorpren, però si sé que era un nen. Anava en bicicleta, i es va saltar un Stop.
Malament, un Stop és un atura't... però... un conductor que circulava bé, sinó tenim en compte el seu excés de velocitat, demostrat!!, el va atropellar mortalment, s'havia saltat l'Stop!!! Quina desgràcia.
Continua la noticia, dient que al conductor se li ha donat la raó, ell no va cometre un homicidi involuntari, o no sé com tecnicament li diuen a aquest tipus de desgràcies, total... Els pobres pares, orfes de fill, han de sobreviure amb la culpa, que el seu nen es va saltar un Stop, i els queda la incredulitat, o al menys a mi si que m'hi ha quedat, de saber que si algú es salta un Stop, encara que tu vagis a 80 en un creuament de 50, no passa res!!! la culpa és de l'altre...
És per pensar, no???
Continua la noticia, i per acabar-ho d'arrodonir, el conductor, tan campant, surt per la tele, i denuncia als pares, els reclama 20.000.-€ per arreglar el cotxe, quina barra!!! Ostres aquest senyor, com té els sants pebrots, de sortir a la tele a reclamar a una família, que si el seu fill es va saltar un stop, però que s'han quedat sense fill, i ho diu tan panxo, com qui no vol la cosa, que li deuen un cotxe nou, jo flipo...
Haig de pensar i raonar, on és la justicia, no és igual delicte saltar un Stop, que circular a 80 en un lloc de 50, potser tristament, la solució hagués estat taules, però clar això no és una partida d'escacs.
Haig de pensar també, a quin moment de la nostra evolució vam deixar enrera la humilitat, el sentiment de culpa, el voler treure partit a tot, a l'oportunisme sigui al preu que sigui. Quina pena el cotxe espatllat, però i als pares com els arreglaran el fill, o potser humiliant-los més, els farem pensar en una altre cosa que no sigui la mort del seu fill... Potser és una nova tècnica psicològica, a algú en estat de txoc, el podem putejar més i així oblida les penes, si cau en l'alcohol, o la depressió s'accentúa, cap problema, a l'atur i encara més ofegat, sempre li quedarà la solució d'obrir una finestra... Això si no perdem la oportunitat de sortir a la tele, ràdio o diaris, i guanyar-nos un minut de glòria, total només circulavem més ràpid del permés, i ell es va saltar un Stop.

No hay comentarios: