lunes, 25 de febrero de 2008

Eleccions

Això de les eleccions a mi ja em cansa, però tranquils aniré a votar perquè és un dret que tinc, que m'han donat, serveixi o no de gaire...

Avui uns donen un bé negre, demà els altres dos de blancs... i així van passant els dies, no els quinze de propaganda, sinó els quatre de legislatura. Ens passem quatre anys veient com es tiren els plats els uns als altres, com s'insulten, i de tant en tan fan alguna llei, que no ens afecta en res... Ells cooperen amb altres països, fan tractats amb altres estats, i viatgen, nosaltres de la casa a la feina, i de la feina a casa... anant fent.

Però deu ser un mal comú en la classe política, sinó només cal mirar els avançats americans, no sé si porten 2 o 3 mesos de primàries, ens queixem dels nostres candidats, però ells tenen follons per escollir o un negre Obama o una dona Clinton, o un amant de les patates McKane, la veritat és complicada la política, però per si volen més exemples, mireu els nostres veïns ara de primera dama una ex-model, cantant, que anuncia cotxes que treuen foc, amb una postura bél.lica, ells tan pacifistes!!!.

Això de la política a nosaltres els del carrer em sembla que aportar quelcom... rien de rien... com dirien a la Gàl·lia.

És que crec que ser polític és com una mica estar en el paper couché, però sense la faràndula. Amb bon tiberis a can Lucio, bones migdiades, aves i ponts aeris a punta pala, 6 mesos de vacances, i dietes i viatges a càrrec del contribuent. Això cada final de més amb el compte més ampli.

I és llavors en les eleccions quan reconeixen que els treballadors, estem molt malament, paguem masses impostos, l'estat té beneficis, no arribem a final de més, ajudaran a les famílies amb morositat, no ajudem al medi ambient, plantarem infinits arbres... i mentrestant jo de casa a la feina i de la feina a casa, a veure si aquest cap de setmana puc anar a sopar fora, un cop hagi pagat totes les lletres al banc.

No hay comentarios: