jueves, 29 de octubre de 2009

Una miss molt guapa!!!

A vegades com a dona el prototipus de dona guapa i tonta m'indigna... però... Avui llegint la Vanguardia, he quedat bocabadada, sense paraules, i encara més avergonyida...

Jo sé que a vegades els nervis poden ser molt traicioners, que et juguen males passades, d'aqui a que afirmar que Colom va descobrir Amèrica al 1980... per Déu!!! no ha encertat cap xifra, si el 1000, però aquí no s'acaba la intel·ligència, millor dit la cultura elemental de les senyoretes que aspiren a ser Miss...

Han afirmat que el Paraná és el riu més llarg del planeta, o que la muralla xina té la seva seu a Llatinoamèrica... mare meva!!! si jo això amb 13 anys ja sabia que no era correcte... Per mi dir tals barbaritats les hauria de desqüalificar a la primera... Com pretens ser la millor com a dona, i no saber coses tant bàsiques com l'any del descobriment d'Amèrica!!!

Mira a vegades, nosaltres les dones mateixes ens entestem en demostrar que no som el sexe feble, per això guapa si, arreglada també, sexy oi tant!!! però cervell buit no, no i no!!!
Podem ser altes, baixes, rosses o morenes, grasses o primes, però som dones hem d'estar orgulloses que som part important d'aquest món!!!, i no som només una bonica nina per anar de braçet, o per lluir davant dels amics, podem fer girar el món, podem tenir coneixements, i no per això hem de ser bruixes amb verrugues!!!
Guapes si, però cultes també!!!

1 comentario:

Nür dijo...

Guapes i llestes... com nosaltres!! :D

Francament, és indignant...

Una abraçada,
Nür