miércoles, 6 de mayo de 2009

La grip nova

Des de que va arribar la grip, ja no hi ha crisi, olé olé.
L'atur s'ha mantingut estable, i ningú parla de concursos de creditors, res més lluny de la realitat, la processó, igual que les orugues en aquest temps, va caminant...
I no vull defugir del tema, la grip. Que si la OMS la considera pandèmia, no vol dir que nosaltres ens haguem d'esperverar.
El problema de malalties com aquesta, entre moltes d'altres, és que arribin a llocs on la medicina no hi és present, a països on els encostipats o les grips, son inexistents, on no hi ha accés a penicilina, a aspirines, o simplement a una tireta...
Les imatges de mexicans i mexicanes amb mascaretes, no fan sinó alimentar la psicosis, a Espanya hem tingut casos, i cap ,de moment, de extrema gravetat, tots després dels consequents anàlisis, i observacions, han tornat a casona, ben xafats, com si els haguéssin dat una pallisa, però sans i estalvis.
Que hem de tenir cura amb la grip, d'acord si, cura amb la higene, rentar-nos les mans sovint, tapar-nos la boca en tossir, etc... però no siguem paranoics, que el que tenim entre l'aire no és més que una nova cepa, del temible virus de la grip.

No hay comentarios: