jueves, 24 de julio de 2008

Bruce Springsteen


Han passat els anys, i ara no baixo a pista per rebre't, estic a dalt, però no sentada. Disfruto com el primer dia, i encara se'm fa un nus a l'estòmac segons abans de que surtis a l'escenari. Encara recordo la primera vegada que et vaig veure, com es recorda el primer petó o la primera vegada, i cada concert el tinc grabat en la memòria, com una nit memorable.
Aquesta vegada has estat genial, però clar! és que sempre estàs genial, sempre surts a donar-ho tot, com nosaltres t'ho donem tot, veure al Boss en directe és un espectacle diferent, crec que únic en el món.
Ell és genuí, una bèstia a dalt de l'escenari, i sembla que els anys no passin, continues movent el cos, cridant, tocant l'armònica i extassiant-nos fins no poder més.
Et vull agrair que estimis Barcelona, que ens regalis aquestes vetllades tan memorables, et vull agrair cada nota que inventes, cada acord que toques, et vull agrair el últim disc, senzillament genial, i et vull dir que formes part, dels plaers que la vida m'ha donat.
Bruce no sé si serà la darrera vegada que et podré veure en directe, espero que no, però et vull dir que gràcies per tot, per ser únic, sincer, rocker com el primer dia, per deixar la teva empremta en el cor de molts catalans i catalanes, i per ser... com t'ho diria.... per ser COLLONUT.
Felicitat i per molts anys, espero reveure't aviat.

No hay comentarios: