viernes, 21 de diciembre de 2007

Un Nadal diferent

Aquest és diferent, no tinc cançó maca de Codorniu, no tinc anunci de Freixenet, no es torna a casa per Nadal. Sembla que tothom té conciència de no malgastar, de ser austers alhora de les garlandes de Nadal, alhora de malgastar la paga extra...
Per mi el Nadal és una época molt diferent, per a mi és tota una preparació que comença amb les postals de Nadal, tot l'any penso què els diré als meus estimats, com els sorprendré, m'agrada aquest petit detall, i crec que a ells també, prova és que aconsegueixo molts petons, i sms per agrair-la la tradicional postal.
Continua el Nadal, amb el muntatge del pessebre, de l'arbre, la decoració de la casa... que deso per la Candalera.
Venen les loteries, i carai quans calerons gastats, total després el dia 22 tothom diem Que tinguis bona salut, o ara a veure si el Niño ens esquitxa alguna coseta, hi ha més possibilitats!.
Tenim els gran àpats, la Nit de Nadal, el dia de Nadal, Sant Esteve, Cap d'Any i el dia Reis.
Per cap D'any festa grossa, amb amics o familia, engalanats o texans, però que no falti mai de la vida, ni el raïm ni el cava, petons i abraçades, propòsits per any nou vida nova, i roba interior vermella.
I com no!!! els Grans Reis de l'Orient, paquets i paquets, ilusions i ilusions, nervis, sorpreses i de tant en tant alguna decepció... Però la carona dels més petits quan obren allò tan desitjat, no es paga ni amb tot l'or del món, per això molt bé!! Cap nen ni nena sense joguina!!.
Mireu que voleu que us digui, que el Nadal és consumisme, que el Nadal és hipòcrita, és fred, ens amuntega de calories, doncs si !!! però i què???
Si un dia al any ens felicitem tots, ens reunim amb qui estimem, ens donem presents (tant és el valor), ens besem, els nens somriuen, i els grans la fan petar, que Visqui Nadal.
Les cases engalanades, les taules parades, llum i escalfor ha nascut el Redentor.
Creguem o no, tenim opció Reis o Santa, Canelons o Pizza, Nines o Pilotes, tan se val, només un cop a l'any, siguem feliços és Nadal, somriguem, siguem bons, tinguem bons desitjos, i potser la vida serà més dolça com aquell temible torró, que després intentarem cremar al gimnàs.
Jo us desitjo bones festes, us dic disfruteu-les i veurem com si esteu alegres, ho encomanareu a la gent del vostre costat, i començareu l'any d'enegia renovat.

No hay comentarios: