viernes, 20 de noviembre de 2009

Obesitat

Que avui en dia la nostra dieta, no és el més correcte possible d'acord, per solventar això el més correcte seria posar-nos en mans d'endocrins i dietistes...
En l'època del fast-food, jo abogo pel fast-food català (pa torrat amb anxoves), és normal que molts nens i nenes del nostre país, per no parlar d'adults, passin del seu índex ideal de massa corporal.
Els nens i nenes del nostre país, pleguen a la una de l'escola i a les tres s'hi tornen a posar, la conciliació entre el treball dels pares i els horaris dels nens no existeix, és normal i evident que recorrin a coses fàcils, senzilles i ràpides...
El que un nen, en plena edat de creixement sigui obès, és un cas a seguir i a estudiar, el cas en qüestió em sembla que està perdent pes, mica en mica i ordenadament com ha de ser, però jo us podria parlar de cassos familiars de nens molt grassonets, que s'han estirat més que un Sant Pau, jejeje!!!
Doncs al que anava, un nen o nena amb sobrepes s'ha d'estudiar i seguir, s'ha de concienciar als pares, no criminalitzar. Jo crec o que ens falta informació, o que el jutge s'ha begut l'enteniment, com pot acusar a uns pares, fins el punt de separar-los del seu fill, perquè el nen sigui obès, fins aquí hem arribat!!!
Res que ara a les portes de ser mare, començaré a mirar-me una mica més la dieta, procuraré tenir una dieta sana, rica i variada, de fet ja fa temps que ho procuro, perquè encara que sembli mentida també és més econòmica.

No hay comentarios: