lunes, 16 de abril de 2012



I la imatge que donem?

No fa gaires dies en un discurs, deia que la situació dels joves a Espanya li treia el son. Deia no fa gaires mesos, que els dirigents havien de donar imatge de coherència pels temps en els que vivim.
Avui la prima de risc puja, la borsa cau, els aturats augmenten, el nombre de sense sostre és cada cop més preocupant, però aquí no passa res. La casa Reial ha de fer un sincer gest d’humilitat, i ser conseqüent amb els temps en els que estem.
Les coses no son tan “glamoroses” com ells les viuen, realment sembla que estiguin en un altre planeta. Un gendre a Washington, amagant el cap sota l’ala, sotmès a acusacions de malversació de fons (l’esport preferit del país després del futbol i el pàdel...). L’altre ex-gendre, declarant davant la guàrdia civil per un accident d’un menor amb una arma. La princesa sempre a la última, i la noticia és que vesteix de Zara o repeteix vestit, amb unes princesetes moníssimes, sempre rialleres, viatjant en cotxes de luxe, i sense problemes per aparcar o arribar a final de mes, sense problemes per escollir escola. Això no és el que vivim la resta de mortals, que si contribuïm a mantenir el seu ritme de vida, que si que paguem impostos, i que no arribem a final de mes.
L’operació del Rei, tot un èxit, la Reina celebrant la Pasqua a Grècia, i nosaltres ens quedem amb la boca ben oberta en veure una foto als diaris, no deia que no podia dormir per la situació econòmica. No deia que els dirigents havien de ser austers, potser ell no s’ho considera un dirigent, si és així... la cosa està clara, prou sou com a Monarca i a viure l’Espanya de tots i totes, amb els problemes de cada dia, sense saber si avui la teva empresa et pagarà o t’acomiadarà!!!
A més on es diu que no es pot acomiadar algú que no fa bé la seva feina, o que no la fa, o que és prescindible, hem d'optimitzar recursos, no és això el que ens venen amb les retallades?. 
O si més no, igual que a la Renda ens demanen si volem donar a la església o les ONG, també reclamo el meu dret a ser objectora a pagar el sou de la Casa Reial, no envà cada cop tinc més clar que soc catalana i prou de que em prenguin el pèl, el sou i el que no sona!!!
I imatge, perquè embrutar el blog amb una foto que ja tots deveu haver vist, i no hi ha res més a dir...

No hay comentarios: